Proeverij Lekker Landschap op Oogstfeest 2022

|   Nieuws

27 augustus organiseren we een proeverij van nieuwe producten uit het landschap op het Oogstfeest Kromme Rijnstreek. Ze heten Lekker Landschap worden helemaal geteeld in combinaties van rijen bomen, struiken en wilde planten. Het zijn een Drinkbouillon, Kruidenhoning en een Specerijenmix, allemaal gemaakt van wilde kruiden.

Met het eten van deze gezonde producten, maak je je eigen omgeving mooier en help je lokale boeren en eigenaren aan een bijverdienste. Hiermee kunnen ze het landschap beter onderhouden. Deze natuurlijke en productieve lijnen zorgen voor meer afwisseling en biodiversiteit in het boerenlandschap. En de telers en verwerkers verdienen een eerlijke prijs. Een win-win voor een gezonde lokale economie. En je kan er zeker van zijn dat de producten puur en lekker zijn, zonder ongewenste toevoegingen. Zo blijf je zelf ook gezond.

Kom je proeven op het oogstfeest 27 augustus?

Alle praktische informatie over het oogstfeest vind je hier >>

Op het oogstfeest kun je al je vragen over landschap kwijt aan de landschapscoördinator. En de kinderen mogen weer een bijen hotelletje voor de wilde bijen bouwen.

Lekker Landschap is een initiatief van Stuurgroep Kromme Rijnlandschap met ondernemers uit de regio. Het wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van LEADER en de provincie Utrecht.

Terug