Audiotour op de fiets

|   Nieuws


Audiotour op de fiets: Met Boeren en Buitenlui

Al 45 jaar investeren de gemeenten op een slimme manier in het Kromme Rijnlandschap. Dat vieren we vanaf september 2021 met een audiotour op de fiets en een fototentoonstelling. Zo delen we verhalen van boeren en buitenlui, die samen het landschap maken.

Audiotour

Fietsroute door het afwisselende Kromme Rijnlandschap met een aantal ontmoetingen met boeren en buitenlui - ca 20 km. Zij vertellen over een stukje landschap dat zij hebben gemaakt. Deze projecten zijn uitgevoerd met één de drie landschapscoördinatoren, die de afgelopen 30 jaar actief zijn geweest in de streek. De route en de luisterlocaties vind je op de kaart.

Praktisch

Tip: Download de kaart en tracks op je mobiel, voordat je op de fiets stapt. Je kan de kaart ook printen. Kies vervolgens via het fietsknooppuntensysteem een mooie route vanaf je eigen huis naar de audiotour. Het maakt niet uit waar je begint of welke kant je op fietst. De route gaat ook langs het Rustpunt Molengaard in Werkhoven (track 2), waar je koffie, thee en toilet kan gebruiken.

Downloads

Link naar spotify: je kan de podcasts instellen op 'offline beluisteren'.

Download de kaart, ook te printen op 2 dubbelzijdig A4.

Terug